Beneficii:
Enzimele din GlutenEase Extra Strength sunt special concepute pentru a descompune atât glutenul, cât și cazeina, digerându-le înainte ca acestea să poată provoca probleme cum ar fi gaze ocazionale și balonare. Deci, indiferent dacă ești prins când mănânci afară, te bucuri de mâncare cu prietenii sau vrei să mănânci mai liber. , GlutenEase Extra Strength oferă celor cu intoleranță la gluten o mai mare libertate.
Mulți indivizi aleg să folosească GlutenEase Extra Strength în momente în care ar putea fi îngrijorați de contaminarea încrucișată pe suprafețele de gătit sau dacă cred că ar putea consuma alimente cu „gluten ascuns”.
Produs de Thera-blend™, enzimele din GlutenEase Extra Strength sunt active pe tot tractul digestiv, maximizând beneficiile pentru sănătate. Nu lăsați intoleranța la gluten să vă împiedice de alimentele pe care le iubiți.
Calitate
Vegetarian
Fără lactate
Fara gluten
Non-OMG
Fără soia
Știința
Ce sunt enzimele și cum funcționează?
Enzimele fac digestia. Sunt proteine care se găsesc în mod natural care accelerează reacțiile. Enzimele acționează ca niște foarfece minuscule, tăind alimentele pe care le-am mâncat în componente mai mici. Acest lucru ajută organismul nostru să absoarbă mai ușor și complet nutrienții.
Fără suficiente enzime, corpul nostru se poate lupta să descompună alimentele supărătoare, ducând la gaze ocazionale, balonare, indigestie și neregularități. Cu suplimentarea cu enzime naturale, corpul tău primește un plus de impuls pentru procesul digestiv, ajutând la maximizarea energiei și contribuind la sănătatea întregului corp.*
Ce cauzează intoleranța la gluten și cazeină și cum pot ajuta enzimele?
Dacă organismul nostru are dificultăți în digerarea pâinii și a cerealelor, cauza principală provine din lipsa enzimelor potrivite din intestine. Enzimele sunt concepute pentru a descompune un anumit tip de aliment sau compus, astfel încât cu cât avem mai mult sau mai puțin anumite enzime, cu atât mai bine sau mai rău putem digera glutenul și cazeina.
GlutenEase conține DPP-IV, o enzimă dovedit că descompune glutenul.* Are și alte enzime care ajută la digestia pâinii și a cerealelor.* Amilaza este capabilă să ajute la digerarea porțiunii de carbohidrați a cerealelor, iar glucoamilaza descompune polizaharidele în mai ușor. pentru a digera unitățile de glucoză.*
Ce este diferit între GlutenEase Extra Strength și GlutenEase Regular Strength?
GlutenEase Extra Strength adoptă o abordare diferită pentru digestia glutenului decât formula originală, obișnuită. Versiunea de rezistență suplimentară conține un amestec unic de protează dovedit a fi mai eficient pentru descompunerea glutenului în exces decât GlutenEase Regular Strength.* Pentru cei care caută tehnologia noastră cea mai avansată, GlutenEase Extra Strength este soluția ideală.
Utilizare recomandată:
Luați 1 capsulă la fiecare masă care conține gluten sau cazeină. Se pot lua mai multe după cum este necesar. Pentru un sprijin mai blând, încercați GlutenEase™ cu potență mai mică.
Consultați-vă cu un medic înainte de utilizare dacă sunteți însărcinată, alăptați, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală. Acest produs nu este destinat să înlocuiască o dietă fără gluten pentru persoanele cu boala celiacă